دانلود پایان نامه طراحی و معماری و راه اندازی مراکز داده data center
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
دانلود پایان نامه طراحی و معماری و راه اندازی مراکز داده data center
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی پروژه و پایان نامهدانلود پایان نامه طراحی و معماری و راه اندازی مراکز داده data center

تعداد بازدید : 542
نویسنده پیام
admin آفلاین


ارسال‌ها : 325
عضويت : 10 /4 /1394
دانلود پایان نامه طراحی و معماری و راه اندازی مراکز داده data center

موضوع : دانلود پایان نامه طراحی و معماری و راه اندازی مراکز داده data center

.

مركز داده يك انباره مركزي است كه (چه به صورت فيزيكي و چه به صورت مجازي) براي ذخيره سازي، مديريت، توزيع داده ها و اطلاعات طبقه بندي شده حول انواع دانش يا وابسته به يك تجارت خاص به كار مي رود. براي مثال NCDC يك مركز داده ي عمومي است كه بزرگترين آرشيو جهاني اطلاعات آب و هواي دنيا به شمار مي رود. يك مركز داده ي خصوصي ممكن است درون يك سازمان قرار گرفته باشد يا به صورت يك عضو مجزا در خارج از آن قرار بگيرد..تا قبل از دهه ۹۰ استفاده از اينترنت برای مردم عادی به سادگی امكان پذير نبود، چراکه استفاده از امكانات اينترنت نياز به دانش خاصی داشت. محيط خط فرماني (Command Line) و ساختار غير گرافيكی اينترنت سبب شده بود كه كاربران عادی علاقه چندانی به استفاده از اينترنت نداشته باشند. در اوايل دهه ۹۰، پس از به وجود آمدن مفهوم وب در اينترنت (سال ۱۹۹۳) و پروتكل HTTP كه به سادگی امكان به اشتراك گذاشتن مستندات در اينترنت را در اختيار كاربران قرار می داد، روز به روز بر تعداد كاربران اينترنت افزوده شد. از سوی ديگر با اضافه شدن كاربران اينترنت، حجم مستندات نيز روز به روز افزايش يافت. مسلماً خطوط سابق اينترنتی و سرورهای موجود، توانايی جوابگويی به خيل عظيم كاربران را نداشتند. همچنين با زیادشدن كاربران و بالا رفتن حجم مستندات و نيز سادگی انتشار اطلاعات در اينترنت، مفاهيم تجاری نيز وارد عرصه اينترنت شدند.

.شركت های تجاری نياز به سرورهايی داشتند كه اين امكان را به آنها بدهد كه به سادگی و با سرعت بتوانند اطلاعات خود را در اختيار مشتريان و كاربران خود قرار دهند.بالطبع اين امكان وجود نداشت كه هر شركت يا سازمانی كه قصد راه اندازی سايت های اينترنتی را دارد، خود رأساً اقدام به راه اندازی سرور خود كند، چراکه باوجود كاربران زياد اين سايت ها و حجم بالای ترافيك، نياز به اتصال هايی با سرعت های بسيار بالا وجود داشت كه مسلماً حتی در صورتی كه اين امكان ازلحاظ عملی وجود داشته باشد، هزينه بالايی را می طلبيد.

.راه حلی كه برای اين مشكل به نظر رسيد، راه اندازی مراكز خاصی تحت عنوان Data Center يا مراكز داده ای بود. Center Data ها با در اختيار داشتن اتصالات پرسرعت به اينترنت و همچنين در اختيار داشتن سرورهای قوی و متعدد، امكان راه اندازی سرورهای وب را برای عموم مردم ممكن ساختند. شركت های تجاری و مردم می توانستند با اجاره كردن فضای محدودی در اين سرورها، سايت های وب خود را معرض ديد عموم قرار دهند. برخی شركت های بزرگ نيز با توجه به نياز خود، اقدام به اجاره كردن يك سرور در مركز داده ای می كردند و آن را از راه دور با ابزارهای خاص كنترل می كردند.

.

.

تصویر: http://up.mihanhamkar.com/uploads/download-mihanhamkar-com.gif
فصل ۱- کاستن فاصله بین دولت و شهروندفصل ۲- ایجاد مراکز دادهفصل ۳- شرایط محیطیفصل ۴- آشنایی عمیق تر با طراحی و معماری مراکز داده ها فصل ۵- راه اندازی مرکز داده در ایران


یکشنبه 16 خرداد 1395 - 16:04
ارسال پیام نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ