عنوان پروژه : دانلود پروژه تداخل و نویز در سیستمهای مخابراتی
نویز یک عامل خارجی محیطی است که دامنه آن در مقایسه با توان سیگنال های ارسالی توسط فرستنده های ناچیز بوده و برای تمام فرستنده ها و گیرنده ها عامل نامطلوب می باشد. نویز به صورت تقریبی قابل شناسایی است و اثرات مخرب کمتری دارد. نویز به معنی سیگنال ناخواسته می باشد، که به سه دسته نویز زمینه، نویز نوسانی، نویز مزاحم تقسیم می شوند.
بیشتر بحث درباره نویز مزاحم می باشد که همانند یک سیگنال این امواج منتشر می شوند. و سیگنال های دریافتی ما را پوشش می دهند به نحوی که باعث بهم ریختن سیگنال اصلی می شوند. به هر نوسان و تغییر غیر عمدی که بر روی سیگنال های مورد اندازه گیری ظاهر می شود نویز گفته می شود. هر کمیتی می تواند نویز بپذیرد. در مدارهای الکتریکی ما با نویز ولتاز و نویز جریان سر و کار داریم، که این نویز ناشی از تغییرات گرمایی و تأثیر آنها بر روی حامل های الکترونیکی است.
سیگنال انتقالی بین دو نقطه a و b در صورتی که بین ارتباط های دیگر و یا در مجاورت منابع تولید کننده امواج الکتریکی قرار می گیرد ممکن است تحت تأثیر سیگنال های القایی ناخواسته قرار بگیرد که به این سیگنال های ناخواسته در اثر منابع خارجی تداخل می گویند. برای کاهش این مولفه از نویز، باید اثر منبع خارجی را از بین برد و یا سیستم مورد نظر را در برابر اثرات آن مصون نمود.
فهرست مطالب
تداخل چیست؟
تشریح تداخل با استفاده از روابط ریاضی
تداخل سازنده و ویرانگر
شرط ایجاد تداخل پایدار
شرایط عملی تداخل
تداخل امواج صوتی
تداخل امواج نوری
تداخل در نور
اصول بنیادی تداخل
انواع تداخل
موج مکانیکی یک بعدی
تداخل امواج مکانیکی در یک بعد
آزمایشهای تداخلی ایوز و وینر
موج مکانیکی دو بعدی
تداخل امواج مکانیکی دو بعدی
آزمایش ساده تداخل نورانی
علت تداخل چیست؟
نقش همدوسی در تداخل
حذف تداخل در سیستم های مخابراتی طیف گسترده
نویز چیست؟
انواع نویز
نویز سفید طیفی
آشفتگی های هارمونیکی
نویز f/1 (نویز صورتی)
نویز دمایی
نویز یا اثر ساچمه ای
منابع نویز
دانلود پروژه در ادامه ...